Politika privatnosti

Zadnje ažurirano: 10. listopada 2023.


Emian Solutions d.o.o. upravlja web stranicom zagrebacka-zalagaonica.hr (u daljnjem tekstu "Usluga").

Ova stranica vas informira o našim pravilima vezanim uz prikupljanje, upotrebu i otkrivanje osobnih podataka kada koristite našu Uslugu, te o opcijama koje imate u vezi tih podataka. Vaše podatke koristimo kako bismo pružili i poboljšali Uslugu. Korištenjem Usluge, slažete se s prikupljanjem i upotrebom informacija u skladu s ovom politikom.

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo različite vrste informacija u razne svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu Uslugu. Vrste prikupljenih podataka uključuju:

Osobni podaci

Prilikom korištenja naše Usluge, možemo vas zamoliti da nam pružite određene osobne identifikacijske informacije koje se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju vas ("Osobni podaci"). Osobne identifikacijske informacije mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

 • Email adresu
 • Ime i prezime
 • Kolačiće i podatke o upotrebi

Podaci o upotrebi

Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi Usluga ("Podaci o upotrebi"). Ti podaci o upotrebi mogu uključivati informacije kao što su IP adresa vašeg računala (npr. IP adresa), tip preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i ostali dijagnostički podaci.

Praćenje i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za praćenje aktivnosti naše Usluge i čuvanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačiće šaljemo vašem pregledniku s web stranice i pohranjujemo na vašem uređaju. Kao dodatak kolačićima, koristimo i beacons, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše Usluge.

Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da vas obavijesti kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

 • Sesijski kolačići: Koristimo sesijske kolačiće za rad naše Usluge.
 • Kolačići postavki: Koristimo kolačiće postavki za pamćenje vaših preferencija i različitih postavki.
 • Sigurnosni kolačići: Koristimo sigurnosne kolačiće u svrhe sigurnosti.

Korištenje podataka

Emian Solutions d.o.o. koristi prikupljene podatke u razne svrhe, uključujući:

 • Pružanje i održavanje Usluge
 • Obavještavanje o promjenama u Usluzi
 • Omogućavanje sudjelovanja u interaktivnim značajkama Usluge kada to odaberete
 • Pružanje korisničke skrbi i podrške
 • Pružanje analiza ili vrijednih informacija kako bismo poboljšali Uslugu
 • Praćenje upotrebe stranice
 • Otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući Osobne podatke, mogu biti preneseni i očuvani na računalima izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili drugih vladinih jurisdikcija gdje zakoni o zaštiti podataka mogu biti različiti od zakona vaše jurisdikcije.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da prenosimo podatke, uključujući Osobne podatke, u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo.

Vaša privola ovoj Politici privatnosti, uz vašu dostavu takvih informacija, predstavlja vaš pristanak na takav prijenos.

Emian Solutions d.o.o. poduzet će sve razumne korake kako bi osigurao sigurnu obradu vaših podataka sukladno ovoj Politici privatnosti, te neće biti prijenosa vaših Osobnih podataka organizaciji ili zemlji bez adekvatnih kontrola uključujući sigurnost vaših podataka i ostalih osobnih informacija.

Dijeljenje podataka

Zakonski zahtjevi

Emian Solutions d.o.o. može otkriti vaše Osobne podatke u vjeri da je takva radnja potrebna kako bi:

 • Ispunili zakonsku obvezu
 • Zaštitili i branili prava ili imovinu Emian Solutions d.o.o.
 • Spriječili ili istražili moguće nepravilnosti u vezi s Uslugom
 • Zaštitili osobnu sigurnost korisnika Usluge ili javnosti
 • Zaštitili od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa preko interneta ili elektroničkog pohranjivanja nije 100% sigurna. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših Osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluge

Možemo angažirati treće strane, kako pojedince tako i tvrtke, kako bismo olakšali našu Uslugu ("Pružatelji usluge"), pružali Uslugu u naše ime, obavljali usluge povezane s Uslugom ili nam pomagali u analizi kako se Usluga koristi. Ove treće strane imaju pristup vašim Osobnim podacima samo kako bi obavljale ove zadatke u naše ime i obvezane su ih ne otkrivati ili koristiti u druge svrhe.

Analitika

Možemo koristiti treće strane Davatelje usluga za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.

Google Analytics

Google Analytics je usluga web analize koju nudi Google i koja prati i izvještava o prometu na web stranicama. Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i nadzirao upotrebu naše Usluge. Ti se podaci dijele s drugim Google uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke kako bi kontekstualizirao i personalizirao oglase na svom vlastitom oglašivačkom sustavu.

Možete se odjaviti od toga da ste omogućili svoju aktivnost na Usluzi Google Analytics instalacijom dodatka za preglednik Google Analytics opt-out. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) u dijeljenju informacija s Google Analytics o aktivnostima posjeta.

Za više informacija o praksama privatnosti Googlea, molimo posjetite stranicu Google Privacy & Terms.

Poveznice na druge stranice

Naša Usluga može sadržavati poveznice na druge stranice koje nisu pod našom kontrolom. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu treće strane. Snažno preporučujemo da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili prakse bilo koje stranice treće strane ili usluge.

Promjene u ovoj Politici privatnosti

Možemo povremeno ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svakoj promjeni objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas e-poštom i/ili vidljivim obavijestima na našoj Usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirat ćemo datum stupanja na snagu na vrhu ove Politike privatnosti. Preporučuje se da redovito pregledavate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše Osobne podatke. Promjene u ovoj Politici privatnosti stupaju na snagu kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na adresu: info@zagrebacka-zalagaonica.hr.


Emian Solutions d.o.o.

Ulica Ede Murtića 2A, Zagreb 10 000, Hrvatska

Društvo je upisano u sudski registar trgovačkog suda u Zagrebu, pod brojem matičnim brojem 081486709, OIB 83511646702. Temeljni kapital društva iznosi 2.500,00 EUR i uplaćen je u cijelosti u novcu.

Član društva i direktor: Jan Branko Vuletić